Samsung Galaxy Mini 2 – un smartphone util şi accesibil pentru fiecare

Samsung Galaxy Mini 2 S6500 este un alt smartphone de la Samsung din gama Galaxy, apărut în România în primul semestru al acestui an, o variantă îmbunătăţită şi continuatoare a lui Mini. Galaxy Mini 2 se prezintă ca un telefon inteligent adresat tuturor celor care nu au posibilitatea financiară de a achiziţiona un Galaxy S3 sau S2.

samsung galaxy mini 2 gt-s6500

La un pret de doar 650 lei, Samsung Galaxy Mini 2 ramane un smartphone pentru orice buzunar.

 

Samsung Galaxy Mini 2 – Detalii si Pret – Click aici!

Design

Mini 2 are o carcasă solidă care împreună cu partea inferioară de culoare argintie, îi confer un aspect elegant. În partea de jos se găsesc butoanele Touch Sensitive: meniul principal, cel secundar, precum şi butonul ”înapoi”. Tot in partea inferioară se află microfonul şi un port USB pentru cablul de date şi încărcător. În dreapta se află butonul pentru deschidere şi închidere, iar sus găsim conexiunea pentru căşti. La stânga au fost poziţionate tastele pentru volum şi locul pentru introducerea cardului Micro SD. În spatele telefonului se află camera şi dufuzorul pentru redarea audio.

Display

Display-ul lui Samsung Galaxy Mini 2 măsoară 3.27 inch şi dezvoltă o rezoluţie de 320 x 480 de pixeli, iar utilizatorii sunt foarte mulţumiţi de cele 16 milioane de culori.

Performanţe Samsung Galaxy Mini 2

Sistem de operare şi Memorie

Performanţele telefonului sunt asigurate de sistemul de operare Android v2.3 (Gingerbread) la frecvenţa de 800 Mhz, asistat de 512 de Mb, memoria RAM împreună cu care aplicaţiile rulează fără problema. Memoria externă este de 4GB, dar poate ajunge până la 32 GB.

Camera

Camera de la Samsung S6500 este de doar 3 MP, dar în condiţii de lumină suficientă, fotografiile făcute la rezoluţie de 2048 x 1356 pot ieşi foarte bine. Înregistrarea se face şi video VGA, la 25 de frame-uri pe secundă.

Funcţii speciale

Dacă obişnuieşti să lucrezi cu documente, acest model de la Samsung te ajută pentru vizualizarea şi editarea lor prin pachetul ThinkFree Offide. Opţiunile nu se opresc aici, astfel că în meniu întâlnim şi celebra funcţie Social Hub, la fel butoane pentru conexiunea la gmail, radio fm sau hărţile google. Totul pentru ca tu să te orientezi excelent şi să poţi lucra pe internet chiar şi când nu eşti în faţa laptopului.

Conectivitate

Ca toate celelalte smarphone-uri care se respectă, Samsung Galaxy Mini 2 vine dotat cu conexiuni wireless, bluetooth şi GPS. De asemenea, există şi un senzor de proximitate precum şi o busolă digitală.

Baterie

Şi bacteria a fost îmbunătăţită la acest model, astfel că durata ei este de 120 de ore pentru modul aşteptare şi 6 ore pentru convorbire. În condiţiile în care trebuie să vorbeşti la telefon şi să umbli pe internet într-o zi, telefonul va avea destulă energie.

Pentru Galaxy Mini 2 s-a obiectat că nu dispune de o cameră video pentru apeluri, iar cea existentă pentru înregistrări nu este suficient de performantă şi nu are blitz. Totuşi, aceste neajunsuri sunt acoperite şi se fac uitate datorită preţului accesibil, designului extrem de reuşit şi a navigării uşoare pe internet.

Deşi mult mai modest decât ultimele variante ale seriei Galaxy, Mini 2 S6500 reuşeşte să se comporte excelent pentru cei ce au nevoie de un smartphone pentru activităţi de bază cum ar fi trimiterea de e-mailuri sau consultarea de site-uri web pentru diferite informaţii.

Mai multe specificatii Samsung Galaxy Mini 2 aici

Samsung Galaxy Mini 2 Video Review


 

 

Samsung Galaxy Mini 2 – Detalii si Pret – Click aici! – Evomag

 

Verifica Samsung S2 Mini La: EvoMag
Verifica Pret S2 Mini La: Emag

Cautari:

No comments.

Lasa un comentariu

Raspunde corect la urmatoare operatie artitmetica * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.